Top

Refectocil Verf 15 ml Diverse Kleuren

  • Refectocil Verf 15 ml Diverse Kleuren
8,75
per stuk

Refectocil Verf 15 ml Diverse Kleuren

Omschrijving Refectocil Verf


Refectocil is 1 van de grootste en bekenste merken in de wimper- en wenkbrauwverf en wordt wereldwijd door vele schoonheidsspecialisten en kapsters gebruikt. Dit product is geschikt voor een professionele wimper- en / of wenkbrauw verfbehandeling in diverse kleuren.

Refectocil wimper- en wenkbrauwverf  is leverbaar in 4 verschillende kleuren:

- zwart
- zwart - blauw
- bruin
- licht bruin
 

Houdbaarheid Refectocil Wimper- en Wenkbrauwverf

Nadat de tube is geopend is de verf 1 jaar houdbaar. 

Informatie Refectocil Wimper- en Wenkbrauwverf

De Refectocil verf dient gemengd te worden met de waterstofperoxide 3% vloeistof of crème van Refectocil. Hiervoor zijn RVS of glazen mengschaaltjes zeer geschikt. Je kunt met een wimperverfpenseel de verf mengen en aanbrengen. Wij raden aan om bij het aanbrengen van de verf op de wenkbrauwen en wimpers de Refectocil Protection Cream te gebruiken. Bij het verven van de wimpers is tevens het gebruik van wimperblaadjes sterk aan te raden. De wimperblaadjes en Refectocil Protection Cream beschermen de huid tegen ongewenste verfvlekken. Alle beschreven benodigdheden zijn in onze webshop verkrijgbaar.

Voor de wimpers worden met name de kleuren zwart, zwart-blauw en bruin gebruikt. Bruin, licht bruin en grafiet worden veelal voor de wenkbrauwen gebruikt. 


Artikelnummer: RV15

Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code