Top

Extenso White Clay Powder 300 gram

  • Extenso White Clay Powder 300 gram
23,40
per stuk

Extenso White Clay Powder 300 gram

Omschrijving Extenso White Clay Powder

Extenso White Clay Powder is de vernieuwde en verbeterde vervanger van het Extenso Mineral Mask. Extenso White Clay Powder is een natuurlijke witte klei met toevoegingen van vitamine C, E en B-complex. Extenso White Clay Powder bevat vele mineralen die de huid reinigen en de celstofwisseling stimuleren. Dit product is bijzonder geschikt voor gezichtsmaskers en lichaamspakkingen en is perfect te gebruiken in combinatie met etherische oliën of ampullen.

Gebruiksaanwijzing Extenso White Clay Powder

Neem c.a. 3 volle eetlepels Extenso Mineral Mask en voeg daar ca. 6 eetlepels warm water aan toe. Laat het masker, eventueel gemengd met andere werkstoffen, ongeveer 10 minuten inwerken. Verwijder het masker vervolgens met een vochtige compresdoek en/of sponsjes. 
Reinig de huid na met twee in Extenso PH Recover Lotion gedrenkte wattenschijfjes om de PH waarde van de huid te herstellen en eventuele restjes masker te verwijderen.

Tips Extenso White Clay Powder

Aangezien de Extenso White Clay Powder gemaakt is van witte algen, een natuurlijke stof, kunnen naar eigen behoefte etherische oliën of andere werkstoffen toegevoegd worden.

De toevoeging van werkstoffen of etherische oliën zijn mede bepalend voor de werking van de Extenso White Clay Powder. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan vermenging met een ampul. 

Wanneer je bijvoorbeeld de Extenso Vitamin-E olie aan dit masker toevoegt word het masker smeuïger en makkelijker te verwijderen.

Bestel hieronder extra voordelig plastic of houten spatels bij dit product om het product makkelijk te kunnen doseren en mengen.

LET OP: DIT PRODUCT GAAT UIT ONS ASSORTIMENT: OP=OP!

Artikelnummer: 10225

Product is niet meer leverbaar
Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code