Top

Extenso Rich Revitaliser 75 ml

  • Extenso Rich Revitaliser 75 ml
24,35
per stuk

Extenso Rich Revitaliser 75ml

Omschrijving Extenso Rich Revitaliser 

Deze regenerende, versterkende crème verzorgt de veeleisende huid dankzij haar intensieve werkstoffen. De Extenso Rich Revitaliser is bijzonder geschikt voor de dagelijkse verzorging van de rijpere en droge (veeleisende) huid.

De weerstand en elasticiteit van de huid worden verhoogd, de talgproductie en het vochtgehalte gereguleerd en zo wordt de huid ondersteund in haar natuurlijke evenwicht.

Extenso Rich Revitaliser bevat werkstoffen als Revitalin, Aloë Vera en Vitamine-E die vervroegde huidveroudering tegengaan, de huid beschermen en regenereren. De verzorgende bestanddelen compenseren op effectieve wijze de tekorten van de veeleisende huid.

Gebruiksaanwijzing Extenso Rich Revitaliser

Breng een kleine hoeveelheid Extenso Rich Revitaliser aan op de hand. Verwarm en verdeel de Extenso Rich Revitaliser tussen beide handen. De crème gelijkmatig verdelen over het gereinigde gelaat, hals en decolleté.

Extenso Rich Revitaliser is geschikt voor de volgende huidtypen:


droog/rijp

Tips bij de Extenso Rich Revitaliser

De Extenso Rich Revitaliser is zeer geschikt voor de gevoelige, tere huid rond de ogen en is geschikt als dagverzorging als nachtverzorging (24-uurs crème) door de toevoeging van actieve werkstoffen en UV beschermers.

Artikelnummer: 10070

Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over