Top

Extenso Purifying Cream 75 ml

  • Extenso Purifying Cream 75 ml
23,40
per stuk

Extenso Purifying Cream 75 ml

Omschrijving Extenso Purifying Cream 


Deze talg- en vocht regulerende crème helpt de overvloedige talgproductie te normaliseren. De natuurlijke ingrediënten hebben een ontstekingsremmende, herstellende en mild desinfecterende werking. Hierdoor worden onzuiverheden van de huid tegengegaan.

De crème trekt snel in en zorgt voor een fris en zuiver gevoel en laat geen vetlaag op de huid achter. Speciaal voor de vette, onzuivere huid is de 24 uurs Extenso Purifying Cream ontwikkeld. Deze crème bevat o.a. Hamamelis en Allantoïne en helpt de huid de overvloedige talgproductie te normaliseren zonder de huid uit te drogen. De Extenso Purifying Cream heeft een ontstekingsremmende en herstellende werking.

Gebruiksaanwijzing Extenso Purifying Cream


Breng een kleine hoeveelheid Extenso Purifying Cream aan op de hand. Verwarm en verdeel de Extenso Purifying Cream tussen beide handen. De crème gelijkmatig verdelen over het gereinigde gelaat, hals en decolleté.

Tips bij de Extenso Purifying Cream

Mede door de toevoeging van Vitamine-E is de Extenso Purifying Cream zeer geschikt voor de vaak vette en gevoelige mannenhuid.

De Extenso Purifying Cream is zowel geschikt als dagverzorging als nachtverzorging (24-uurs crème) door de toevoeging van actieve werkstoffen en UV beschermers.

Artikelnummer: 10080

Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code