Top

Extenso Pure Active Peeling 250 ml Salonverpakking

  • Extenso Pure Active Peeling 250 ml Salonverpakking
51,00
per stuk

Extenso Pure Active Peeling 250 ml Salonverpakking


De Extenso Pure Active Peeling 250 ml Salonverpakking is een extra grote voordeelverpakking in een handige pot.

Omschrijving Extenso Pure Active Peeling


De Extenso Pure Active Peeling op basis van fruitzuren verweekt op een huidvriendelijke manier de dode huidcellen waardoor deze eenvoudig te verwijderen zijn. De Extenso Pure Active Peeling bevat tevens slijpdeeltjes voor een intensieve verwijdering van deze dode huidcellen. De Extenso Pure Active Peeling bevat veel vochtbindende bestanddelen en laat de huid er weer fris en stralend uitzien.

Toepassing Extenso Pure Active Peeling


De Extenso Pure Active Peeling gelijkmatig op de gereinigde huid aanbrengen en vijf tot acht minuten in laten werken. Vervolgens met roterende bewegingen de peeling zacht inmasseren met de hand of met een borstelapparaat. Verwijder de Extenso Pure Active Peeling met sponsjes en lauw water.

De Extenso Pure Active Peeling is geschikt voor de volgende huidtypen:


Vochtarm, droog, vet , acne, man

Tips bij het gebruik van de Extenso Pure Active Peeling


Wij adviseren om bij de Extenso Pure Active Peeling 250 ml pot houten of kunststof spatels te bestellen zodat u het product op hygiënische wijze uit de pot kunt halen en makkelijk de juiste hoeveelheid product kunt aanbrengen. U kunt alle spatels uit ons assortiment eenvoudig toevoegen aan uw bestelling door ze bij dit product mee te bestellen.

Wij adviseren het gebruik van de Extenso Recover Lotion na gebruik van de Extenso Pure Active Peeling. Deze lotion werkt sterk zuurgraad herstellend en kalmerend de huid.

Voor de (zeer) gevoelige huid raden wij het gebruik van de Extenso Pure Active Peeling af. Wij adviseren u dan de Extenso Delicate Lysing te gebruiken. De Extenso Delicate Lysing is tevens verkrijgbaar in een 75 ml tube en in een 250 ml voordeel salonverpakking.


Artikelnummer: 10046

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over