Top

Extenso Green Clay Mask (zuiverend/geneeskrachtig) 150 ml

  • Extenso Green Clay Mask (zuiverend/geneeskrachtig) 150 ml
22,50
per stuk

Extenso Green Clay Mask (zuiverend/geneeskrachtig) 150 ml

Omschrijving Extenso Green Clay Mask


Extenso Green Clay Mask is een perfect smeerbare groene leem. Ze heeft een groot geneeskrachtig vermogen en werkt daarbij sterk zuiverend en genezend op de huid. Green Clay Mask zorgt ervoor dat afvalstoffen uit de huid worden verwijderd en geeft mineralen af. Green Clay Mask kan perfect in combinatie met ontslakkingskuren en andere reinigingskuren gebruikt worden. Deze romige kant en klare groene leem, lost onzuiverheden op en reinigt tot diep in de poriën. Aromatische oliën kunnen perfect in combinatie met Extenso Green Clay Mask gebruikt worden. Hierdoor krijgt de Green Clay Mask een nog intensievere werking.

Gebruiksaanwijzing Extenso Green Clay Mask

Breng een dikke laag Extenso Green Clay mask egaal op gezicht en hals aan. Laat de huid rond de ogen vrij. Laat het masker 15 minuten inwerken. Verwijder het masker met sponsjes en een ruime hoeveelheid lauw/warm water. Behandel de huid na het masker altijd na met een lotion. Breng vervolgens een verzorgende crème aan.

Extenso Green Clay Mask is geschikt voor de volgende huidtypes:

vet/acne/man

Let op: gebruik van dit masker wordt afgeraden bij een zeer gevoelige huid en bij een droge huid.Dit product is uit het assortiment / vernieuwd. Voor het Extenso Green Clay Masker is het Extenso Green Clay Powder Mask in de plaats gekomen. Artikelnummer: 10241

Product is niet meer leverbaar
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over