Top

Extenso Fango Powder Mask 250 gr

  • Extenso Fango Powder Mask 250 gr
22,50
per stuk

Extenso Fango Powder Mask

Omschrijving Extenso Fango Powder Mask

Fango is een natuurlijke vulkanische modder afkomstig van de bodem van vulkanische meren in Italië. Fango is opgebouwd uit vele mineralen. Het werkt sterk reinigend, het stimuleert de celstofwisseling en de doorbloeding van de huid en het houdt warmte in de huid vast. Extenso Fango Powder is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en is perfect te gebruiken in combinatie met etherische oliën en/of ampullen.

Gebruiksaanwijzing Extenso Fango Powder Mask 

Neem 3 volle eetlepels Extenso Fango poeder en voeg daar ca. 6 eetlepels warm water bij. Laat het masker ongeveer 10 minuten inwerken. 
Bedek het gehele gelaat en de hals (of een ander te behandelen lichaamsdeel dat bedekt is met het product) met een warme vochtige compresdoek. 
Verwijder het masker vervolgens na 10 minuten met de compresdoek en/of sponsjes. 
Reinig de huid na met twee, in Soft Lotion gedrenkte, wattenschijfjes om de huid te kalmeren en de PH te herstellen.

Tips Extenso Fango Powder Mask

Voeg iets Extenso Vitamin-E Oil of Extenso Vitamin Emulsion aan het Fango masker toe en vermeng dit goed met elkaar. Dit houd het product smeuïger en maakt het makkelijker van de huid te verwijderen. 
 
Aangezien Fango een natuurlijke stof is kunnen naar eigen behoefte etherische oliën of andere werkstoffen toegevoegd worden. Fango kan ook toegepast worden als modderbad.

Bestel extra voordelig spatels bij dit product om het Extenso Fango Powder Mask hygiënisch te kunnen mengen en aanbrengen.
 
LET OP: DIT PRODUCT GAAT UIT ONS ASSORTIMENT: OP=OP!

Artikelnummer: 10220

Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 2
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over