Top

Extenso Eye Repair Complex 15 ml

  • Extenso Eye Repair Complex 15 ml
20,90
per stuk

Extenso Eye Repair Complex 15 ml

Omschrijving Extenso Eye Repair Complex


Deze vitamine cocktail met subtiele textuur, die speciaal is samengesteld voor de gevoeligste gedeelten van het gezicht, wordt direct door de huid opgenomen en verbetert zichtbaar de elasticiteit en de veerkracht van de huid rondom de ogen en de lippen. Extenso Eye Repair Complex reduceert de kleine rimpeltjes rond de ogen en geeft de vermoeide en gespannen oog omtrek weer een frisse uitstraling. Door de samenstelling kan deze 24 uurs crème ook onder de oog make-up aangebracht worden. De huid krijgt weer een ideaal vochtgehalte en de gladde, ontspannen gelaatstrekken en ziet er jonger uit.

Gebruiksaanwijzing Extenso Eye Repair Complex


Breng een kleine hoeveelheid Extenso Eye Repair Complex aan op de vingertoppen en masseer de crème lichtjes in rond de ogen en op de aangrenzende rimpeltjes. De Extenso Eye Repair Complex crème is tevens zeer geschikt voor een intensieve verzorging van de lippen.

Extenso Eye Repair Complex is geschikt voor de volgende huidtypen:

Vocht/droog/gevoelig/rijp/vet/acne/man/oog

Tips Extenso Eye Repair Complex

Door de toevoeging van actieve werkstoffen en UV beschermers is de Extenso Eye Repair Complex zowel geschikt als dag- en nachtverzorging (24-uurs crème). De Extenso Eye Repair Complex wordt gebruikt als dagelijkse intensieve verzorging. 

Artikelnummer: 10140

Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over