Top

Extenso Energy Booster 50ml incl spatel

  • Extenso Energy Booster 50ml incl spatel
35,30
per stuk

Extenso Energy Booster 50ml

Omschrijving Extenso Energy Booster 


Extenso Energy Booster is een luchtige, intensief hydraterende crème die snel wordt opgenomen door de huid. Huidveroudering veroorzaakt o.a. vochtverlies van de huid. Natuurlijke oliën en hydraterende bestanddelen zorgen voor een optimale hydratatie van de huid. De Extenso Energy Booster is een intensieve energiebron voor de huid. Bij dagelijks gebruik na het reinigen en voor het aanbrengen van je crème, geeft de Extenso Energy Booster de huid een verfrist en comfortabel gevoel en een mooie en stralende teint. De intensieve 24 uurs verzorging kan ideaal gebruikt worden als kuurbehandeling voor het gelaat, de hals en/of het decolleté.

Gebruiksaanwijzing Extenso Energy Booster  


Breng een kleine hoeveelheid Extenso Energy Booster aan op de handen. Verwarm en verdeel de Extenso Energy Booster tussen je handen en verdeel de crème gelijkmatig over het gereinigde gelaat, de hals en/of het decolleté. Na het aanbrengen even 30 seconden laten intrekken en daarna inmasseren.

Extenso Energy Booster is geschikt voor de volgende huidtypen:

Vocht/rijp/droog

Tips Extenso Energy Booster  

Voor een intensieve verzorging kan over de Extenso Energy Booster ook een crème aangebracht worden. Door de toevoeging van actieve werkstoffen en UV beschermers is de Extenso Energy Booster zowel geschikt als dagverzorging als nachtverzorging (24-uurs crème).

Artikelnummer: 10095

Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over