Top

Extenso Delicate Lysing 250 ml Salonverpakking

  • Extenso Delicate Lysing 250 ml Salonverpakking
50,10
per stuk

Extenso Delicate Lysing 250 ml Salonverpakking

Omschrijving Extenso Delicate Lysing

De Extenso Delicate Lysing is een lysing op basis van fruitzuren. Deze lysing verweekt op huidvriendelijke wijze de dode huidcellen waardoor deze eenvoudig te verwijderen zijn. De Lysing verdunt de hoornlaag waardoor werkstoffen beter opgenomen kunnen worden en laat de huid er weer fris en stralend uitzien. Door de milde samenstelling en toevoeging van Aloë Vera, Allantoïne en vochtbindende bestanddelen is dit product geschikt voor de droge en rijpere huid.

Gebruiksaanwijzing Extenso Delicate Lysing 

Breng de Extenso Delicate Lysing gelijkmatig aan op een goed gereinigde huid. Het product vijf tot acht minuten in laten werken en vervolgens verwijderen met sponsjes met lauw water of met een vochtige gastendoek. De Extenso Delicate Lysing is tevens goed te gebruiken i.c.m. een borstelapparaat.

De Extenso Delicate Lysing is geschikt voor de volgende huidtypen

Vocht/droog/gevoelig/rijp/vet/acne/man

Tips Extenso Delicate Lysing

Gebruik een lotion om de reiniging af te sluiten. Een lotion hersteld de ph-waarde van de huid en verwijderd eventuele restjes van de lysing.

Wij adviseren bij de 250 ml pot om spatels te gebruiken zodat je het product hygiënisch en schoon kunt bewaren in de pot en je de Extenso Delicate Lysing gemakkelijk kunt aanbrengen op de huid. 


Artikelnummer: 10051

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over