Top

Display 6 x Depilève Folisan Rollers 10 ml

  • Display 6 x Depilève Folisan Rollers 10 ml
45,00
per stuk

Display 6 x Depilève Folisan Roller 10 ml

Omschrijving Depilève Folisan

Folisan van Depilève is het product bij uitstek om een einde te maken aan ingroeiende haartjes, ontstoken haarzakjes en huidirritaties na het scheren, harsen of elektrisch ontharen.
 
De actieve ingrediënten in Depilève Folisan zijn afkomstig van aspirinezuur dat is aangepast voor cosmetische toepassingen. Depilève Folisan bestrijdt zeer effectief ingroeiende haren wat o.a. een veel voorkomend probleem is in de liesstreek na het ontharen van de bikinilijn en bij mannen na het scheren van het gezicht. Depilève Folisan verminderd daarnaast roodheid en huidirritaties. 
 
Depilève Folisan kan zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden en kan aangebracht worden bij ingroeiende baard- en/of nekharen, op de bikinilijn en in de liezen, op de benen, de oksels en het gelaat. De lotion geeft een zachte peeling die de vernieuwing van het huidweefsel bevordert en de huid er jonger uit laat zien. Resultaat is dat de haartjes gemakkelijker doorbreken en niet onderhuids ingroeien.
 

Gebruiksvoorschrift Depilève Folisan 

Scheren: dagelijks te gebruiken na het scheren als aftershave lotion

Harsen: bij voorkeur 2 maal daags na een warm bad of warme douche tot de haartjes door de opperhuid breken

Elektrisch ontharen: te gebruiken meteen na het behandelen om roodheid en irritatie te verminderen

 

Verpakkingen Depilève Folisan

Depilève Folisan is verkrijgbaar in een handige 10 ml roller waarmee de lotion makkelijk en hygiënisch aangebracht kan worden, in een voordelige 150 ml fles en in een display van 6 rollers van 10 ml.

De Depilève Folisan lotion uit de 150 ml fles kan gebruikt worden door de lotion op wattenschrijfjes te gieten en de Depilève Folisan lotion op de behandelde huid aan te brengen door de huid te deppen met de in Depilève Folisan gedrenkte wattenschijfjes. De 10 ml Depilève Folisan Roller is hervulbaar en kan dus met de voordelige 150 ml fles hervuld worden.

Veiligheidsvoorschrift Depilève Folisan

Klanten die allergisch zijn voor aspirinezuur mogen deze lotion niet gebruiken! Uit voorzorg wordt gebruik door zwangere vrouwen afgeraden.
Wanneer de lotion in een koude omgeving ligt kunnen er kleine kristallen ontstaan in het flesje. Deze kristallen verdwijnen zodra de temperatuur weer omhoog gaat. Het ontstaan van deze kristallen is normaal en veranderd niets aan de kwaliteit van het product.
Vermijd zonnen onmiddellijk na het gebruik van Depilève Folisan en gebruik bovendien een zonnecrème met een hogere beschermingsfactor op de behandelde plaatsen.

Tips Depilève Folisan

Gebruik eerst Depilève Folisan tegen ingroeiende haren (van dag 1 tot de dag dat alle haren door gebroken zijn) en onmiddellijk daarna een ampul Depilève Gold Concentrate-haargroeiremmer (van dag 1 tot 10 dagen na de ontharing). De Depilève Gold Concentrate ampul zorgt ervoor dat de haargroei enorm vertraagd en ontharen dus minder vaak nodig is.

Tip voor salons: bestel de Depilève 150 ml fles en bied je klanten de optie aan om de roller te hervullen voor een paar euro. 
 
 

Artikelnummer: DFLSR6

Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code