Top

Depilève Folisan Startpakket Salon

8% Korting
  • Depilève Folisan Startpakket Salon
€ 118,40
109,50
per stuk

Depilève Folisan Startpakket Salon

Inhoud pakket:

2 displays met 6 Depilève Folisan Rollers per display voor de verkoop t.w.v. € 90,00

1 fles Depilève Folisan 150 ml voor salongebruik en het navullen van de rollers t.w.v. € 19,95

25 Depilève Folisan Flyers t.w.v. € 2,50

1 Depilève Folisan Poster t.w.v. € 5,95

Totale waarde Pakket € 118,40

Setprijs met korting € 109,50


De ideale set om te starten met de verkoop van Depilève Folisan in je salon!

Omschrijving Depilève Folisan

Folisan van Depilève is het wonder product bij uitstek om een einde te maken aan ingroeiende haartjes, ontstoken haarzakjes en huidirritaties na het scheren, harsen of elektrisch ontharen.
 
De actieve ingrediënten in Depilève Folisan zijn afkomstig van aspirinezuur dat is aangepast voor cosmetische toepassingen. Depilève Folisan bestrijdt zeer effectief ingroeiende haren wat o.a. een veel voorkomend probleem is in de liesstreek na het ontharen van de bikinilijn en bij mannen na het scheren van het gezicht. Depilève Folisan verminderd daarnaast roodheid en huidirritaties. 
 
Depilève Folisan kan zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden en kan aangebracht worden bij ingroeiende baard- en/of nekharen, op de bikinilijn en in de liezen, op de benen, de oksels en het gelaat. De lotion geeft een zachte peeling die de vernieuwing van het huidweefsel bevordert en de huid er jonger uit laat zien. Resultaat is dat de haartjes gemakkelijker doorbreken en niet onderhuids ingroeien.

Gebruiksvoorschrift Depilève Folisan 

Scheren: dagelijks te gebruiken na het scheren als aftershave lotion

Harsen: bij voorkeur 2 maal daags na een warm bad of warme douche tot de haartjes door de opperhuid breken

Elektrisch ontharen: te gebruiken meteen na het behandelen om roodheid en irritatie te verminderen

Verpakkingen Depilève Folisan

Depilève Folisan is verkrijgbaar in een handige 10 ml roller waarmee de lotion makkelijk en hygiënisch aangebracht kan worden, in een voordelige 150 ml fles en in een display van 6 rollers van 10 ml.

De Depilève Folisan lotion uit de 150 ml fles kan gebruikt worden door de Depilève Folisan lotion op wattenschrijfjes te gieten en de Depilève Folisan lotion op de behandelde huid aan te brengen door de huid te deppen met in Depilève Folisan gedrenkte wattenschijfjes.

De 10 ml Depilève Folisan Roller is hervulbaar en kan dus met de voordelige Depilève Folisan 150 ml fles hervuld worden.

Veiligheidsvoorschrift Depilève Folisan

Klanten die allergisch zijn voor aspirinezuur mogen deze lotion niet gebruiken! Uit voorzorg wordt gebruik door zwangere vrouwen afgeraden.

Wanneer de lotion in een koude omgeving ligt kunnen er kleine kristallen ontstaan in het flesje. Deze kristallen verdwijnen zodra de temperatuur weer omhoog gaat. Het ontstaan van deze kristallen is normaal en veranderd niets aan de kwaliteit van het product.

Vermijd zonnen onmiddellijk na het gebruik van Depilève Folisan en gebruik bovendien een zonnecrème met een hogere beschermingsfactor op de behandelde plaatsen.

Tips Depilève Folisan

Gebruik eerst Depilève Folisan tegen ingroeiende haren (van dag 1 tot de dag dat alle haren door gebroken zijn) en onmiddellijk daarna een ampul Depilève Gold Concentrate-haargroeiremmer (van dag 1 tot 10 dagen na de ontharing). De Depilève Gold Concentrate ampul zorgt ervoor dat de haargroei enorm vertraagd en ontharen dus minder vaak nodig is.

Tip voor salons: bestel de Depilève Folisan 150 ml fles en bied je klanten de optie aan om de roller te hervullen voor een paar euro. 
 

Artikelnummer: FLSSS

Verwachte levertijd: 4 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code