Top

Bio Balance Tea Tree Mask 250 ml

  • Bio Balance Tea Tree Mask 250 ml
32,95

Bio Balance Tea Tree Mask 250 ml

Omschrijving Bio Balance Tea Tree Mask

Het Bio Balance Tea Tree Mask is een crèmemasker voor de onzuivere, vette huid tot de onreine acnehuid.
De Tea Tree met zijn typische geur wordt vaak "een wondermiddel" genoemd. Tea Tree heeft een sterk desinfecterende en kalmerende werking, vermindert de talgproductie, is zeer effectief tegen jeugdpuistjes en het voorkomt de vorming van lelijk littekenweefsel. Daarnaast stimuleert Tea Tree het afweersysteem van de huid. Het Tea Tree masker wordt gekenmerkt door herstellende, wondhelende en gladmakende eigenschappen. De overige actieve ingrediënten zorgen voor
een grondige reiniging, kalmering van irritaties en versteviging van de huid en dit zonder de normale huid te irriteren.

Het resultaat is dat de huid kan herstellen en weerstand kan opbouwen en haar balans eer kan optimaliseren zonder dat er schade wordt aangedaan aan de omliggende, normale huid. De huid is na dit masker gekalmeerd, glad en zacht. De verwijde poriën worden verkleind.

Gebruiksaanwijzing Bio Balance Tea Tree Mask

Breng het Bio Balance Tea Tree Masker gelijkmatig, in een dunne laag aan op een goed gereinigde huid en laat het masker 10 tot 20 minuten inwerken. Vermijd de huid rond de ogen. Het masker verwijderen met vochtige doeken of sponsjes. 

Ingrediënten Bio Balance Tea Tree Mask

Tea tree, zoete amandelolie, brandnetel, allantoïne, arnicaolie, driekleurig viooltje en sint-janskruidolie 

Tips Bio Balance Tea Tree Mask

Bestel extra voordelig spatels bij dit product zodat je het masker gemakkelijk en hygiënisch aan kunt brengen.Artikelnummer: BBTTM250

Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over