Top

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden CosmeticaGigant.nl

 

  1.        Identiteit ondernemer
  2.        Identiteit klant en privacy
  3.        Bestellen en betalen
  4.        Levertijden
  5.        Verzendkosten
  6.        Herroepingsrecht – retourrecht
  7.        Schade of fout in de bestelling
  8.        Copyright
  9.        VIP
  10.        Aansprakelijkheid

 

1.            Identiteit ondernemer

CosmeticaGigant.nl

Heistraat 8
5491 BC Sint-Oedenrode
Tel: 0413-846706
Mob: 06-30611618

Kvk.nr: 172.332.58
Iban: NL38 RABO 0149 3701 56
Btw.nr.: NL00170317B90

www.cosmeticagigant.nl
info@cosmeticagigant.nl

2.            Identiteit klant

2.1.        Om te bestellen bij CosmeticaGigant.nl  dien je minimaal de volgende gegevens te verstrekken: Je naam, adres, postcode, plaats, mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens hebben wij nodig om je bestelling te kunnen verzenden, om je op de hoogte te houden van het verzendproces en om je te kunnen contacteren indien er zich bijzonderheden voordoen bij je bestelling.

2.2.        Je gegevens zullen uitsluitend aan derden worden verstrekt wanneer dit noodzakelijk is voor het bestel- of verzendproces van je bestelling.  (Bijvoorbeeld aan PostNL voor verzending) Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht of prijs gegeven voor commerciële doeleinden.

2.3.        Je emailadres wordt uitsluitend gebruikt om statusmeldingen van je bestelling te versturen zodat je op de hoogte bent van het bestel- en verzendproces. Je ontvangt geen aanbiedingen of nieuwsbrieven van ons tenzij je je hiervoor hebt aangemeld.

 

3.           Bestellen en betalen

3.1.        De prijzen in de webshop zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten. CosmeticaGigant.nl behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen.

3.2         Een bestelling plaatsen kan met en zonder een account. Je kunt een account aanmaken zodat je bij herhaaldelijk bestellen alleen hoeft in te loggen. Je gegevens worden dan automatisch geladen. Of je kunt afrekenen als gast. Op deze manier dien je bij elke bestelling je gegevens opnieuw in te vullen.

3.3.        Je kunt je bestelling betalen middels Ideal of bankoverschrijving of MisterCash (voor België). Zodra je betaling succesvol is afgerond wordt je bestelling verwerkt. Wij bieden geen mogelijkheid tot betaling achteraf of gespreide betaling.

4.           Levertijden

4.1.        De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer je bestelling en betaling voor 16.00 uur binnen zijn op werkdagen en alle door jou bestelde producten zijn op voorraad wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Wanneer je na 16.00 uur besteld of (een deel van) de door jou bestelde producten zijn niet voorradig dan word je bestelling doorgaans de eerst volgende werkdag verzonden. Sommige producten hebben een afwijkende levertijd. Wanneer dit het geval is dat staat dit bij het product op de site vermeldt. De maximale levertijd is 3 tot 4 werkdagen. 

5.            Verzendkosten

5.1.        Wij verzenden pakketten naar alle adressen binnen Nederland en België. Er kunnen geen pakketten naar postbussen worden verzonden. De verzendkosten zijn als volgt:

Nederland          Bij bestellingen tot € 75,00 zijn de verzendkosten € 6,95
België                Bij bestellingen tot € 75,00 zijn de verzendkosten € 9,95
                                              

Alle bestellingen binnen Nederland en België van € 75,00 of meer zijn verzendkosten vrij en worden dus gratis verzonden.

6.            Herroepingsrecht – retourrecht

6.1.        Wij hanteren een retourrecht / zichttermijn van 14 dagen. Wanneer je niet tevreden bent over een product of het product wil ruilen dien je dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken middels een mail naar info@cosmeticagigant.nl of een telefoontje naar 0413-846706 of 06-30611618. Je hebt vanaf de dag van ontvangst 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Het retourrecht is alleen van toepassing op ongebruikte en onbeschadigde producten.

6.2.        Retourzendingen: het product / de producten die je retour wil sturen dienen onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking met de pakbon terug te worden gezonden naar:
               

CosmeticaGigant.nl
Heistraat 8
5491 BC Sint-Oedenrode

De verzendkosten voor een retourzending komen voor rekening van de klant.

Restitutie van het aankoopbedrag van de retour gezonden producten vindt zo snel mogelijk plaats doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat de producten onbeschadigd en ongebruikt door ons zijn ontvangen.

Wanneer producten beschadigd en/of geopend / gebruikt zijn kunnen wij de producten helaas niet meer terug nemen en vindt er geen restitutie van het aankoopbedrag plaats. Bij twijfel raden wij je aan om eerst contact met ons op te nemen. 
 

6.3.     Ruilen: wanneer je twijfelt welk product voor jou de juiste is schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van een professioneel advies bij je aankopen om zo je keuzes goed af te stemmen op jou wensen en verwachtingen.

Mocht je onverhoopt toch je aankoop willen ruilen dan kun je het product dat je wenst te ruilen retour zenden naar:

CosmeticaGigant.nl
Heistraat 8
5491 BC Sint-Oedenrode

Afhankelijk van het product waarvoor je wil ruilen kan het zijn dat er moet worden bij betaald of terug betaald. Wanneer je moet bij betalen voor het product van jouw keuze ontvang je een mail met betaalinstructies. Zodra je bijbetaling bij ons binnen is en wij het product dat je wil ruilen in goede staat retour hebben ontvangen verzenden wij het vervangende product.

6.3.1.     Onkosten ruilen producten: wanneer je een product wil ruilen betaal je de verzendkosten van de producten die je retour wil zenden. Wij nemen de verzendkosten van het vervangende product voor onze rekening.

(Let op: per bestelling vergoeden wij maximaal 1 keer de verzendkosten voor een ruiling. Wanneer je vaker dan 1 keer wil ruilen komen de verzendkosten van volgende ruilingen volledig voor eigen rekening.)

6.3.2.     Geopende / gebruikte producten en allergieën: wanneer producten geopend, gebruikt of beschadigd zijn kunnen deze niet retour worden genomen. Indien je allergieën hebt en twijfelt of een product geschikt is voor jou neem dan voor aanschaf contact met ons op dan kunnen wij je adviseren. Een allergie of allergische reactie op een product is geen reden tot terugname van een product en/of restitutie van het aankoopbedrag wanneer dit niet in het algemeen te verwachten is.

6.3.3.     Producten die niet mogen worden geruild / niet worden terug genomen: 

- Hygiëne producten / steriele producten waaronder:
milianaaldjes, pipetten, alcohol en alcohol houdende producten en steriel verpakte producten (M.u.v. de vloeistoffen kun je van deze producten gratis en vrijblijvend een proefmonster opvragen. Op deze manier weet je zeker of het product aan je wensen voldoet voor je het (in grotere aantallen) besteld.
- Producten uit de koopjeshoek, producten die zijn afgeprijsd i.v.m. beschadiging en laatste stuks opruimingsartikelen.
- Gepersonaliseerde items en tijdelijke items

Uiteraard geldt dat wanneer de producten beschadigen tijdens transport dit wel vergoed wordt.

7.             Schade of fout in de bestelling

Wanneer producten in jouw bestelling onverhoopt schade oplopen of er is een fout gemaakt waardoor je niet de juiste producten hebt ontvangen laat dit ons dan zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 3 dagen weten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een passende oplossing te vinden.

8.            Copyright

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website rust auteursrecht. Afbeeldingen en teksten mogen zonder toestemming niet worden gekopieerd, vermenigvuldigd of gebruikt. Wanneer er afbeeldingen of teksten onrechtmatig worden gebruikt kan dit juridische gevolgen hebben.

9.            VIP

Je kunt je bij CosmeticaGigant.nl aanmelden als VIP. Als VIP profiteer je van de volgende voordelen:

-          Regelmatig ontvang je gratis (nieuwe) producten en proefmonsters bij je bestelling zodat je kosteloos en vrijblijvend kennis kunt maken met onze producten

-          Je ontvangt bij elke bestelling een extra cadeau boven op het cadeau dat elke klant bij ons bij elke bestelling krijgt

-          Je ontvangt kortingsvouchers, aanbiedingen en acties die exclusief aan onze VIP’s zijn voorbehouden

-          Je ontvangt als 1e het laatste nieuws en alle aanbiedingen en acties VIP worden / zijn bij CosmeticaGigant.nl is 100 % gratis en vrijblijvend. Je verplicht je tot niets en je kunt je op elk gewenst moment eenvoudig uitschrijven via een link die je in elke mailing terug vindt.

10.          Aansprakelijkheid. 

Wij zijn nimmer aansprakelijk voor een groter bedrag dan de betaalde bestelwaarde. De aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van apparatuur en/of producten uit ons assortiment ligt bij de fabrikant van het product of apparaat. 

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 01-03-2018.

Indien je vragen of opmerkingen hebt laat het ons weten, wij helpen je graag verder.

Stuur een mail naar: info@cosmeticagigant.nl

Of neem telefonisch contact met ons op: 0413-846706 / 06-30611618

(Telefonische bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 20.00 uur. Wij zijn tevens bereikbaar op whatsapp op ons mobiele nummer.)