Top

Extenso Intense Moisture Mask 15 ml

Nieuw
  • Extenso Intense Moisture Mask 15 ml
3,95

Extenso Intense Moisture Mask 15 ml 

Omschrijving Extenso Intense Moisture Mask 

Extenso Intense Moisture Mask (Hydrating Mask) is een vochtbalans herstellend masker. Het gaat verdamping van vocht uit de huid tegen en het masker helpt de huid om het vocht beter vast te houden. Dankzij hoogwaardige werkstoffen waaronder Allantoïne werkt het masker tevens regenererend en herstellend. Door de samenstelling is dit masker geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de vochtarme en droge huid. 

Gebruiksaanwijzing Extenso Intense Moisture Mask

Breng een dikke laag Extenso Intense Moisture Mask egaal aan op gezicht, de hals en het decolleté. Laat de huid rondom de ogen vrij. Laat het Extenso Intense Moisture Mask 15 tot 20 minuten inwerken. Verwijder het masker met sponsjes en een ruime hoeveelheid lauw - warm water of met een vochtige doek. Behandel de huid na het masker altijd na met een lotion. Breng vervolgens naar wens een verzorgende crème aan.

Extenso Intense Moisture Mask is geschikt voor de volgende huidtypen:

Vocht/droog/gevoelig/rijp/vet/acne/man

Tips Extenso Intense Moisture Mask

Door de vochtbindende en herstellende werking is dit masker ideaal na het zonnebaden. Het Extenso Intense Moisture Mask is tevens uitermate geschikt voor hand-, voet- en lichaamspakkingen. Gebruik voor een extra intensieve behandeling een ampul of serum onder het Intense Moisture Mask.


Artikelnummer: 10109

Verwachte levertijd: 1-5 werkdagenVoorraad: 11
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code