Top

Harspatroon Naturel Lichaam

  • Harspatroon Naturel Lichaam
4,85
per stuk

Harspatroon Naturel Lichaam

Productomschrijving Harspatroon Naturel Lichaam


Het Harspatroon Naturel Lichaam bevat de originele, natuurlijke dennenhars welke te gebruiken is op zowel het gelaat als het lichaam. Door de dunne samenstelling werkt deze hars zeer economisch. Het Harspatroon Naturel is ideaal voor het harsen van de normale huid.

De hars in het Harspatroon Naturel Lichaam heeft een laag smeltpunt van 38 graden en is parfum vrij.


De brede roller is speciaal gemaakt om grotere oppervlakken te behandelen zoals de benen, rug of borst. 

De patronen passen in de meeste gangbare (professionele) harsapparaten en zo ook in onze Connect It Harsapparaten. De patronen kunnen niet gebruikt worden zonder harsapparaat. 

Gebruiksaanwijzing Naturel Harspatroon


Verwijder de beschermende folie van de roller en plaats het patroon in het harsapparaat tot deze tot aan de roller in de houder zit.

Laat de hars smelten en opwarmen tot deze volledig vloeibaar is en breng vervolgens de hars eenvoudig in een gelijkmatige, dunne laag aan op het te verwijderen haar door met lichte druk de roller over de huid te laten rollen.

Breng vervolgens een harsstrip aan op de aangebrachte hars en wrijf over de strip met de haargroei richting mee en druk de strip goed aan.

Verwijder vervolgens in 1 soepele, snelle beweging de harsstrip tegen de haargroei richting in. 

Eventuele harsrestjes kunnen worden verwijderd met olie. 

Tips Harspatroon Naturel Lichaam


Bewaar harspatronen altijd rechtop met de roller naar boven op een koele en donkere plaats. Hars kan vloeibaar worden door o.a. zonlicht door een raam, een computer, verwarming in de buurt etc. Hierdoor kan de hars smelten en uit een patroon gaan lekken. Plaats een beschermkapje op een gebruikte roller om vervuiling te voorkomen. 

Gebruik na een harsbehandeling een verzorgend product om de huid te kalmeren en verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Aloë Vera Gel of Post Epil Olie.

Wij hebben tevens zeer effectieve haargroeiremmers in ons assortiment welke wij aanraden om te gebruiken tussen de ontharingen door. Deze producten vertragen de haargroei aanzienlijk waardoor je minder vaak hoeft te ontharen en ze verdunnen het haar tevens waardoor ontharen makkelijker en minder pijnlijk wordt.

Deze producten kunnen gebruikt worden i.c.m. elke ontharingsmethode m.u.v. definitieve ontharingsbehandelingen d.m.v. o.a. laser of IPL. 


KLIK HIER VOOR ONS DEPILEVE HAARGROEIREMMERS ASSORTIMENT!


Tevens verkrijgbaar voordeel set van 10 stuks Azuleen Harspatronen:

KLIK HIER VOOR DE VOORDEEL SET AZULEEN HARSPATRONEN 10 STUKS!
Artikelnummer: HNL

Verwachte levertijd: 1-3 werkdagenVoorraad: 6
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code