Top

Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara

  • Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara
12,50

Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 

Omschrijving Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara Een nieuwe generatie mascara die een revolutionaire samenstelling combineert met een uniek gevormd borsteltje en ultra micro-black pigment voor een spectaculair resultaat: volle, lange, gekrulde, intens zwarte wimpers.

Wij horen van veel klanten die de Golden Rose 3D mascara gebruiken dat deze bijzonder smudgeproof is. Ondanks dat het geen waterproof mascara is schijnt de mascara zwemmen, tranen, hollandse regenbuien en zweten zonder ongewenste, zwarte vegen rond de ogen te doorstaan.

Wij hebben de mascara zelf onder veel omstandigheden als smudgeproof mogen ervaren echter hebben wij nog geen ervaringen over het resultaat bij onder water zwemmen (in chloorwater). Wellicht dat wij dit zelf nog een keer gaan onderzoeken of dat we het horen van 1 van de vele gebruikers!

Wij kunnen je in ieder geval beloven dat deze mascara veel omstandigheden doorstaat en je ogen intens zal laten stralen!

Tips Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara


De mascara is gemakkelijk te verwijderen met bijvoorbeeld de Extenso Eye-make up Remover of een andere reiniger voor waterproof make-up.

Voor een intense blik die lang mooi blijft!
Artikelnummer: GR3DM

Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code