Top

Extenso Aloë Vit Emulsion 500 ml Salonverpakking

  • Extenso Aloë Vit Emulsion 500 ml Salonverpakking
60,60
per stuk

Extenso Aloë Vit Emulsion 500 ml Salonverpakking

Extenso Aloë Vit Emulsion product informatie

De Extenso Aloe Vit Emulsion is een multifunctionele vitamine cocktail en bevat een hoge concentratie vitaminen en active werkstoffen die de huid voeden, de weerstand verhogen en vervroegde huidveroudering tegengaan. De mild geurende gezichts- en lichaamsverzorging is geschikt voor dagelijks gebruik. Het voorkomt uitdrogen en schilferen van de huid en geeft haar een satijnzachte glans. De Extenso Aloe Vit Emulsion trekt snel in en is ideaal na bad, douche, zonnebad en gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Toepassing Extenso Aloë Vit Emulsion

Na een behandeling of douche voed u de huid met de Extenso Aloe Vit Emulsion. De toegevoegde huidverbeterende vitamines, die snel en eenvoudig door uw huid worden opgenomen, voeden de huid en geven de huid een gladde huidstructuur en een mooie, natuurlijke glans. Ook na een zonnebad wordt uw huid gehydrateerd en gekalmeerd door deze rijke vitamine emulsie aan te brengen en in te masseren. 

Huidtypen waarvoor de Extenso Aloë Vit Emulsion geschikt is

Alle huidtypen

LET OP: DEZE SALONVERPAKKING GAAT UIT ONS ASSORTIMENT: OP=OP!

(De consumentverpakking van dit product blijft wel in ons assortiment!) Je kunt de Extenso Aloe Vit Emulsion 75 ml HIER bestellen!

Artikelnummer: 10151

Verwachte levertijd: 1 werkdagVoorraad: 2
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over