Top

Blackhead Masker Diep Reinigend 6 gram

  • Blackhead Masker Diep Reinigend 6 gram
1,85

Blackhead Masker Diep Reinigend 6 gram

Omschrijving Blackhead Masker Diep Reinigend 


Het Blackhead Masker is een diep reinigend masker dat mee-eters, vuil, talg en fijne donshaartjes verwijderd en de poriën verkleind. 

Mee-eters, ook wel blackheads genoemd, vergroten de poriën en zien eruit als onsierlijke, zwarte puntjes op de huid. Vaak zien we mee-eters bij de vette huid, de acnehuid en de gemengde huid en dan met name in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). 

Met dit masker kun je onsierlijke mee-eters en andere onzuiverheden in een handomdraai verwijderen zonder de huid te beschadigen of tijdrovende of pijnlijke methodes te gebruiken. 

Dit masker wordt in het bijzonder aangeraden voor acnehuid, vette huid, gemengde huid en de mannenhuid en wordt afgeraden bij een gevoelige huid. 

Gebruiksaanwijzing Blackhead Masker Diep Reinigend 


Reinig het gezicht goed en verwijder eerst eventuele make-up resten en/of onzuiverheden. Breng het masker gelijkmatig aan op het gewenste gebied (het product is geschikt voor het gehele gelaat en de hals m.u.v. van de gevoelige gebieden zoals de huid rondom de ogen en de lippen!). Laat het masker volledig opdrogen gedurende 15-20 minuten en peel het masker voorzichtig van de huid.

Vermijd de haarlijn en wenkbrauwen en gebruik het product niet op een beschadigde huid.

Tips bij het gebruik van het Blackhead Masker Diep Reinigend 


Mocht er onverhoopt wat van het product terecht zijn gekomen op bijvoorbeeld je wenkbrauwen, haar of ooghuid dan kun je dit eenvoudig en pijnloos verwijderen door het masker op die plek nat te maken of door er bijvoorbeeld met een vochtig wattenschijfje overheen te gaan. Het product zal dan vloeibaar worden en gemakkelijk te verwijderen zijn.

(Prijs per sachet van 6 gram)

Artikelnummer: BHMDR6

Product is niet meer leverbaar
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagenVoorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code